A DIVAT VÁLTOZIK, A STÍLUS ÖRÖK.
-Coco Chanel-

2011. május 14., szombat

FÜRDŐRUHA DIVAT 2011


     Rengeteg tervező dolgozik folyamatosan az újabb és újabb fürdőruhákon, szezonról-szezonra, ezért is lehet nehézkes, ha ki szeretnénk szűrni, hogy mi is az ami az idei divat darabja lesz, és mi az ami nem. Most, hogy már tervezed a fürdőruha vásárlást, érdemes odafigyelni, hogy a piac mely tagjai fognak neked olyan öltözetet és külsőt kölcsönözni, mely után sokan megfordulnak.
Mindenki számára megvan a megfelelő stílus, kezdve a vékony pántos egyszerű bikini stílustól a luxus monokiniig, hogy domborulataikat kiemelve a strand királynője lehessen. 
      2011 igen színpompás fürdőruha szezon lesz, változatos a geometriai formákban is, de persze mindemellett a legfőbb szempont idén is a nőiesség és a szexi vonalak hangsúlyozása. A megfelelő fürdőruha vagy bikini választással nem lesz olyan, aki ne fordulna utánad. Ne félj hát felfedezni a 2011-es szezon fürdőruha divatstílusait!
A színskála széles , játékos élénk színvilág fogja ellepni a strandokat. Kedvenc fürdőruha vagy bikini darabod bármilyen színben megtalálod, de kétség kívül a kék, zöld, narancs és a barnás árnyalatú ruhák lesznek a legkedveltebbek az idei vízpartokon. Ha ez nem lenne elég, akkor a zöldes árnyalatokat keverheted a türkiz- és égszínkék változataival hogy igazán szárnyaló és kívánatos fürdőruhád legyen. 
       Egy kis extra csillogásra vágyva, bújtasd magad aranyba, és figyeld hogyan fordulnak utánad a fejek, hogy egy pillantásnyira megcsodáljanak.
A mintás darabok készítői idén felhagynak az egyszínű mintákkal, és tiszta átmenetekben és részletekben gazdag, csábító világot nyitnak a fürdőruhapiacon. Képzeld, hogy egy nagy, egybefüggő minta pihen a ruhád egyik oldalán, vagy sarkában, mondjuk csípőtájban. Ezzel jól kiemelheted a csípőd vonalát és rivaldafénybe dobhatod bájos testrészed. A további hangsúlyozás céljából, találhatsz olyan egyszerű felsőt is, amely egy igen feltűnő mintával azonnal a dekoltázsra vonja a figyelmet. Egy ilyen választás azonnal a középpontba helyez téged a fürdőzők rengetegében.
Olyasmit kapj fel ami igazán illik a testedhez, és 2011 a te éved lesz! Nem csak arra kell a fürdőruha, hogy fejest ugorj a vízbe és ledolgozd az esetleges felesleget. Itt az ideje, hogy szexi legyél! Egy csinos egyvállas fürdőruha simán helyt kaphat a szekrényedben, hiszen abban akár még egy kis sportolásra is van lehetőség, emellett viszont néhány kisebb-nagyobb kivágással igen vonzó és szexi is lehetsz benne. Vagy flörtölj fodros kis szoknyás bikiniben, a játékos fürdőruha igen csábító is egyben, és egy apró fodorral bármit fel lehet dobni, legyen az egyrészes, bikini, vagy tankini, ami csak a pocakrésznél köti össze a domború felsőt a szexi alsó résszel.
A farmer sem csak a nadrágoknál található már meg. Egyre többen választanak farmer fürdőruhát, és 2011-ben is bővül a választék fűzőkkel, és mellényszerű darabokkal. Ne feledd, hogy a rövidnadrág sem csak a fiúknak áll jól! Egy szexi, passzos rövidnadrág szintén igen gerjesztő tud lenni a forró parton. Mindig legyen szexi, hisz ha nem a sportmedencébe vágysz, akkor hóditanod kell! Legyél merész, színes, és válogatós! 
Újabb divatőrület ütötte fel a fejét. Az átlátszó fürdőruhában könnyű lebarnulni.
     A Kiniki divatcég érdeme egy új ötlet: a fürdőruha, amiben teljesen lebarnul viselője. A titok az anyagában rejlik. A fürdőruha átereszti a napfény 80%-át mikroszkopikus lyukacskáin keresztül, így viselése közben barnul a test fedett része is.
A férfiak bánatára vége a monokinis időszaknak, ezt a bikini felsőt nem kell levenni. A fürdőrucik áttetsző anyaga miatt nagy és feltűnő mintákat nyomtak rájuk, hogy azok optikailag megtévesszék a kíváncsiskodó tekinteteket. Az egészségvédők viszont heves tiltakozásba kezdtek a ledér darabok ellen. Szerintük ezzel a Kiniki cég csak hozzásegíti a vásárlókat a bőrrák kialakulásához, s nem megelőzi azt. A ruhával fedett és ez által védett bőrfelületek vannak csak biztonságban a káros UV sugaraktól és a Nap egyéb roncsoló hatásaitól. Ellenben a fényáteresztő darabokban, amikben a hölgyeken nem marad védett bőrfelület, szinte olyan, mintha meztelenül strandolnának viselőik a tűző napon. Az egyik egészségvédő szervezet úgy fogalmazott, hogy a hiúságot szolgáló ötlet veszélyes. Inkább az ellenkezőjére, a bőrt védő ruhákra volna szükség.
A bírálatok ellenére a gyártó cég alig győzi kielégíteni az igényeket, a vevők szabályosan megrohamozták a Kiniki honlapját, ahol 34,30 fontért lehet rendelni egy "átbarnító" fürdőruhát - egy hagyományos bikini árának csaknem a kétszereséért.

8 megjegyzés:

  1. Szupi, hogy mindig újat és újat találnak ki.De jó lenne egy olyat is kitaláljanak amit ha felveszünk csinosítanak és előnyös oldalunkról mutatnak:)))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem arra sem kell sokat varni, elobb utobb azt is kitalaljak :-)))

    VálaszTörlés
  3. ha egy két sci-fit megnézünk láthatunk már érdekes "csinosító" göncöket...

    VálaszTörlés
  4. Jól jönne a lebarnulós fürdőruha...
    ...összetévesztenének minket a mediterrán égöviekkel... :)

    VálaszTörlés
  5. ...ismét kedvemre való a választék. Választhatok egy türkízkék fürdőrucit a kék szemeimhez?

    VálaszTörlés
  6. Persze, termeszetesen, Marta! :-))

    VálaszTörlés
  7. En ugy vagyok a furdoruha divattal, hogy nekem az divat, ami szamomra elonyos :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon ötletes ez a találmány, én is utálom mikor a fürdőruhám nyomát látom magamon.

    VálaszTörlés