A DIVAT VÁLTOZIK, A STÍLUS ÖRÖK.
-Coco Chanel-

2011. május 21., szombat

2011-es tavaszi-nyári estélyi ruhák

A 2011-es év szebbnél szebb estélyi ruhákkal kápráztat el bennünket. A sokat sejtető, de diszkrét felvágások az idén teret hódítanak az alkalmi ruhák terén. De ez csak egy tipp a sok közül ... lássuk, milyen is lesz a 2011-es estélyi ruha divat?
Az estélyi ruha jelenléte minden nő ruhásszekrényében elengedhetetlen, mivel egy különleges eseményhez szükséges tökéletes kinézetet biztosítják.
Az estélyi ruhák lenyűgözőek, és képesek megteremteni a számodra azt a ragyogó kinézetet, amely egy különleges eseményhez feltétlenül szükséges. Elképesztő, hogy egy estélyi ruha mennyire megváltoztatja a megjelenésedet, aminek bizonyítéka, hogy az emberek ledöbbennek, ha egy gyönyörű estélyi ruhában lépsz eléjük.
Mivel a trendek szezonról szezonra változnak, a 2011-es tavaszi-nyári estélyi ruhák ismét valami újat hoznak a kifutókra, hogy a hölgyek csodálatosan nézzenek ki bármilyen alkalomról is legyen szó.
Ha azt szeretnéd, hogy az emberek úgy tekintsenek rád, mint egy magabiztos, hihetetlen divatérzékkel rendelkező nőre, akkor oda kell figyelned a legújabb trendekre, mivel ezek segítenek abban, hogy tisztában lehess azzal, hogy mi az, ami még divatos, és mi az, ami már nem az. Így képes leszel arra, hogy a lehető legjobban használd fel az új divatcikkeket, és úgy kombinálhatod majd őket, hogy egy olyan kinézetet hozol közben létre, amely a személyes stílusodnak is megfelel. Így valóban egyedi lehet a megjelenésed, ami másokat is folyamatosan érdekelni fog.
Az alkalmi ruha jelenléte szükségszerű egy női ruhásszekrényben, mivel semmi sem emeli ki jobban a nőiességet, mint egy ilyen ruhadarab. A ruhák biztosítják a szépség, a stílus, az elegancia, a kényelem, a nőiesség keverékét, hiszen számos különböző stílus közül lehet választani, az alkalomtól, személyiségtől és testalkattól függően.

Az egyik olyan ruhadarab, amely nem hiányozhat egy nő szekrényéből sem, az az estélyi ruha. A különleges események különleges megjelenést kívánnak. Egy hivatalos eseménytől kezdve, az érettségi bálon át, egy piros szőnyeges alkalomig, ezek a ruhák igazán különlegessé képesek varázsolni téged.
A 2011-es tavaszi-nyári estélyi ruhák stílusai nagyon változatosak, így valóban olyan ruhát választhatsz magadnak, amelyikben elegánsnak és káprázatosnak, de ugyanakkor kényelmesen is érezheted magad.

Estélyi ruha divat 2011

Ebben az új szezonban olyan estélyi ruhát kell keresned, amely eleganciát és csillogást áraszt, egyszerű és kifinomult módon. Az anyagok, valamint a ruhákon szereplő részletek különlegesek, tehát próbálj meg a következő típusú estélyi ruhákból válogatni, ha egyidejűleg szeretnél divatosan és mesésen kinézni:
  • Sifon estélyi ruhák, melyekben a test szabadon mozoghat
  • Csillogó szövetekből készített estélyi ruhák, melyek ragyogásukkal fényűző megjelenést biztosítanak
  • Flitteres estélyi ruhák, melyek feldobják a kinézetet
  • Különböző felvágásokkal ellátott hosszú estélyi ruhák, melyek lehetővé teszik, hogy a ruha a testtel együtt mozogjon, a test menti vágások esetében, vagy a test körül suhanjon, az öblös vágások esetében
  • Rövid estélyi ruhák, melyek kiemelik a lábakat, és amelyek különböző bevágásokkal rendelkezhetnek, mint a jobb alsó bevágás, vagy a térd fölötti bevágások
  • Elöl vagy oldalt mély bevágású estélyi ruhák, melyek enyhén felfedik a lábaidat mozgás közben
Próbálj meg a 2011-es tavaszi-nyári szezonhoz illő színű ruhát találni, de figyelj arra is, hogy mennyire illik a bőrtónusodhoz.

6 megjegyzés:

  1. Epp ma hallottam egy nagyon jo randira hivo szoveget: "hallod e, hej, van e estelyi vagy vmi csini ruhad, mert kene menni szobeli, ize polgari eskuvore":).
    szoval most a szezonja:)

    VálaszTörlés
  2. hat... en ugy vagyok mindennel, hogy minel egyszerubb, annal szebb... a csillogo-villogo, flitteres ruhak nekem nemigazan jonnek be... lehet ha omodu vagyok, de en nem is erzem jol magam az ilyen ruhakban... sztem egy kis fekete, jol szabott estelyinel nincs szexibb :)minimalis ezust csillago...na... meg belefer:)

    VálaszTörlés
  3. Mivel jól tudjátok, hogy nekem estélyi ruhakölcsönzőm van elmondanám, hogy inkább mit szeretnek a hölyek nálunk.Az idén keresett szín a lila, ezután a bordó, fekete, rózsaszín, halványkék, sötét kék.Az egyszerűbb modellek keresettek, csillogók, flitterek nélkül, esetleg kevés díszítéssel.Mivel drágább ruhadarabok, csökkent a kereslet rájuk, ezért én is nagyon kedvező áron árulom, és kölcsönzöm az idén.

    VálaszTörlés
  4. Itt van az esküvők szezonja és szükség lesz az estélyire.Közelebb áll az ízlésemhez a fekete megbolondítva valami csillogóval ami feldobja.Szerintem ez változik, ahogy telik az idő visszafogottabbak leszünk .Nekem a szekrényben lapulnak piros meg lila estélyik.De ott is maradnak.

    VálaszTörlés
  5. ... hat tolem is ulhetnek a piros, bordo, lila es kek estelyik :(

    VálaszTörlés
  6. en sem szeretem a csilli-villi estelyiket, nekem is az egyszeru es nagy szeru jon be!

    VálaszTörlés