A DIVAT VÁLTOZIK, A STÍLUS ÖRÖK.
-Coco Chanel-

2011. június 19., vasárnap

TINI TREND, AVAGY A TINIK DIVATJA

          A tinédzser lányok a jövő divatrajongói, egyesek már a legzsengébb kortól odafigyelnek öltözetükre és megpróbálják a jelen divatban megmutatni egyéniségüket
 A tinik bizony a legnehezebb esetek ha ruháról van szó. Ezt szerintem senki nem tudja megcáfolni. Melyik öv melyik cipőhöz, melyik nyaklánc melyik pulcsihoz passzol, vagy egyáltalán. Mit vegyek fel? 
Kétféle stílus, ugyanis a tinik között ennyi van. A lazább, aki a tornacsukát szereti a csíkos felsőkkel, és van aki a magassarkú/talpú cipőket sztreccs farmerral és puffos pólóval.
A nőies tini
A magas derekú szoknyák, illetve nadrágok egyre jobban beszivárognak a mindennapi trendbe, és az üzletekbe egyaránt. Akinek kicsit rövidebb a lába a felső testéhet képest, annak mindenféleképpen előnyös ez a darab. Nyújtja a lábakat. Idén ősszel a narancssárga, szürke, lila, és a nem túlságosan élénk színek lesznek divatban, és egy kis ízelítő a baloldali képen látható .
A laza menő
Idén és 2010-ben is nagy trend volt a bőrszerű leggings nadrág, amely jól mutat könnyű lapos talpú bokacsizmával. A sportos bőrkabát alatt a pink kockás ing fiatalos, vidám.

       A feliratok idén ősszel is divatban lesznek, ezét a felső már önmagában egyezik az idei trenddel. Természetesen egy ilyen szetthez nem körömcipőt, hanem sportcipőt, és tornacipőt érdemes felvenni, abból is fehéret, feketét vagy szürkét.  
A fekete és fehér örök klasszikus, ezt a két színt akármihez fel lehet venni kivétel nélkül.A jobboldali képen az idei szezon sportosabb tiniei találhatnak trendi darabokat és szineket egyaránt maguknak egy kis ízelítőként.

4 megjegyzés:

  1. Jo ez a hosszitott dereku szoknya meg nadrag, szamomra elonyos is lenne, a rovid labak miatt, de alkat is kell hozza, no pocak :)...ezert nem hasznalom tobbekkozt :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos vannak olyan tinik akik nem igazán nézik meg, hogy mi is áll jól nekik, mert nem mindig igaz az a mondás, hogy a fiatalnak és a csinosnak minden jól áll.Rájuk is rá férne egy kis tanács a szakértőktől vagy a divatot követő anyukáktól. Melinda ez tini divat, az jó, hogy te még annak érzed magad:)))

    VálaszTörlés
  3. A magasitott dereku szoknya elonye, hogy nem adja ki a hasunkat :D.

    VálaszTörlés
  4. Ida....meg szep, hogy annak erzem :):)
    Kinga....a magasitott dereku szoknya, ha feszul, szuk szabasu, igenis nagyon kiadja a hasat :(:(

    VálaszTörlés